Wie We Zijn

Wij zijn Vocal Group XXL: een enthousiaste groep gezellige mensen met ambitie. We delen allemaal dezelfde passie, namelijk de passie voor muziek.

Samen zingen we de leukste nummers, repeteren we hard en maken we vooral ook veel plezier. We vinden dat je aan een passie plezier moet bleven en dat het energie moet opleveren op gezamenlijk te groeien naar een hoger niveau.

Ben je benieuwd wie alle enthousiastelingen zijn? Al onze leden stellen zich hier kort aan je voor. Ook onze dirigent vertelt graag over zijn passie. En waar zouden we zijn zonder onze coaches en onze technicus.

Het XXL Team

Rogier IJmker

Dirigent

Rogier IJmker, trotse oprichter van Vocal Group XXL,  is inmiddels alweer meer dan 20 jaar werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak.


Hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland: of het nu voor (semi-)professionals is of voor amateurgezelschappen. 


Daarnaast is Rogier initiatiefnemer van de website www.dirigentenacademie.nl waarop landelijk cursussen ‘(koor)directie’ worden aangeboden en diverse kennis wordt gedeeld.

Jannemiek Musters

Vocal coach

Jannemiek Musters is onze vocal coach. Zij leert ons hoe we onze stemmen het beste kunnen gebruiken.


Met haar opzwepende aanwijzingen laat ze steeds weer een onnavolgbare indruk achter. We gaan nog heel veel van haar leren! - www.zangstudiotwente.nl

Tessa Kortenbach

presentatiecoach

Tessa Kortenbach is onze presentatiecoach. Zij leert ons hoe we ons op een authentieke manier kunnen presenteren.


Door haar humor, geduld en enthousiasme is ze een fijne coach om mee te werken. Gegarandeerd dat we na haar tussenkomst weer zelfverzekerder op het podium staan!